Big Fish Games Headquarters

Big Fish Games Headquarters

Seattle, WA

Project Overview

Full tenant improvement from a cold shell condition spanning seven of the eight floors within the historic 1910 Maritime Building. It followed the completion (with some overlap) of a full structural retrofit and three-story addition that was done by a separate team in conjunction with Seattle Landmarks. Use of recycled natural materials and wood salvaged from the original building was incorporated throughout. Features include secluded focus rooms, training rooms, gym, community-focused top floor, mother’s suite, museum, two-story interior feature stair, digital “pixel” wall, radio frequency shielded enclosure, demountable walls, 5,000-pound oval fish tank, and moss-covered walls in collaboration and quiet zones.

 

Client Big Fish Games
Type Tenant Improvement
Size 186,000 sf
Architect IA Interior Architects
Use Office
Awards/Recognition

NAIOP Night of the Stars - Office Interior of the Year