W Hotel

W Hotel

Seattle, WA

Project Overview

A 7,000 sf renovation of the ground-floor common area of the W Seattle Hotel to create a living room space for guests. Intricately patterned concrete overlay floors surround a stainless-steel-clad fireplace. Colored nautical ropes hang from the ceiling, integrating with beams of light and blending into the custom banquettes. The cocktail bar is finished with custom concrete panels and a Sensitile countertop that is designed to interact with light. Renovation includes the Trace Restaurant and the Sushi Bar, adding more custom features and a ventricular wall. The hotel was operating throughout the four-month project.

Client Host Hotels
Type Occupied Remodel
Size 7,000 sf
Architect Skylab Architecture
Use Hospitality
Awards/Recognition

Food & Wine Magazine - Top 20 Best Hotel Restaurants